Angyal Ádám előadása Szolnokon

Az MKT Jász-Nagykun-Megyei Szervezetének a Szolnoki Főiskolán működő Ifjúsági Csoportja a diákszervezetek bemutatkozása alkalmából Angyal Ádám professzorral, a BKÁE tanárával szervez kerekasztal-beszélgetést.A beszélgetés 16 órakor kezdődik.

Angyal Ádám előadása Szolnokon

Vitaülés és tisztújítás a Pénzügyi Szakosztályban

A monetáris politika aktuális kérdéseiről tart előadás Riecke Werner, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.Tisztújítással egybekötött vitaülést szervez az MKT Pénzügyi Szakosztálya. Az előadás témája a magyar monetáris politika, amely az elmúlt hetekben igencsak a közfigyelem előterébe került. A rendezvény 16 órakor kezdődik.

Vitaülés és tisztújítás a Pénzügyi Szakosztályban

Konferencia a valutaárfolyamról

A Magyar Közgazdasági Társaság az ICEG Európai Központjával konferenciát rendez Árfolyamfejlemények és -kilátások: az euró, a csatlakozó államok valutái és a forint címmel.A konferencián előadások hangzanak el az euró-dollár keresztárfolyam alakulását befolyásoló főbb tényezőkről, az euró árfolyamának várható alakulásáról. A konferencia másik fontos témája a közép-európai csatlakozó államok árfolyamfejleményeinek értékelése, különös tekintettel az összes gazdaságban [...]

Konferencia a valutaárfolyamról

Vitaülés az EU-ról

Az EU-tagság mint gazdaságstratégiai kiindulópont címmel tart előadást a Külgazdasági Szakosztály rendezvényén Balázs Péter egyetemi tanár, a Külügyminisztérium Integrációs és Külgazdasági Államtitkárságának vezetője.Az előadás a MTESZ székházában lesz (Budapest V., Kossuth L. tér 5-7., 337-es terem). A rendezvény 16 órakor kezdődik.

Vitaülés az EU-ról

Vitaülés

Kamatgazdaság és környezetvédelem címmel rendez vitaülést az MKT Környezetgazdasági Szakosztálya.Előadók: Kiss Károly közgazdász, BKÁE Síklaky István alternatív közgazdász A helyszín: TIT Kossuth Klub, Budapest VIII., Múzeum u. 7. A rendezvény 16 órakor kezdődik.

Vitaülés

Gyárlátogatás Kazincbarcikán

Borsod Megyei Szervezetünk gyárlátogatást szervez a BorsodChembe.A vendégeket dr. Gazdik Zoltán gazdasági igazgató fogadja, aki "A BorsodChem növekedési pályán" címmel tart előadást. A részvételi szándékot Kutasinénál (06-46-328-487) előre kell jelezni! A gyárlátogatás 14 órakor kezdődik.

Gyárlátogatás Kazincbarcikán

Konferencia a gazdasági növekedésről

A Magyar Közgazdasági Társaság és az ICEG Európai Központ közös - részvételi díjas - konferenciát rendez a rövid és középtávú növekedési kilátásokról. A konferencia főbb témái: - az euróövezet növekedési kérdőjelei, kilábalási lehetőségei - a növekedési dinamika eltérései a csatlakozó államokban - a magyar gazdaság növekedési és versenyképességi problémái - a rövid és hosszú távú [...]

Konferencia a gazdasági növekedésről
Go to Top