Május 27-én küldöttközgyűlés!

Kiss Péter kancelláriaminiszter lesz a vendége a Magyar Közgazdasági Társaság idei küldöttközgyűlésének, melyet - a hagyományoknak megfelelően - társaságunk születésnapján, május 27-én tartunk Budapesten.A Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter előadásának címe: Az EU-csatlakozás kihívásai a kormányzati munkában. A rendezvényre az érintettek meghívót kapnak.

Május 27-én küldöttközgyűlés!

Miskolci Közgazdász Napok

Régiónk az Európai Unió kapujában címmel rendezik meg május végén a Miskolci Közgazdász Napokat.A tanácskozás május 23-án 14 órakor kezdődik a Miskolci Egyetem Továbbképzési Központjának 207-es termében.

Miskolci Közgazdász Napok

Beszélgetés a logisztikáról

A Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya tisztelettel meghív minden érdeklődőt a magyarországi logisztika versenypiaci helyzetéről tartandó beszélgetésre. Előadást tart: Czinkos Pál ügyvezető igazgató, MM CARGOA rendezvény 17 órakor kezdődik.

Beszélgetés a logisztikáról

Vita a kis- és középvállalatokról

A Külgazdasági Szakosztály rendezvényén előad Apatini Kornélné, a GKM helyettes államtitkára és Kállay László, a Gazdaságelemző Intézet igazgatóhelyettese.Apatini Klára előadásának címe: A kis- és középvállalatok és az EU-csatlakozás. Kállay László előadásának címe: Esélyek és kihívások, különös tekintettel az EU-csatlakozásra A vitaülés 16 órakor kezdődik a GKM "imatermében". A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges (331-6906 vagy office.mkt@axelero.hu)!

Vita a kis- és középvállalatokról
Go to Top