Az EU változó agrárpolitikája

Az Európai Unió változó agrárpolitikája címmel előadást tart dr. Kiss Judit, a Világgazdasági Kutatóintézet munkatársa. Az előadás helyszíne: TIT Kossuth Klub, Budapest V., Múzeum u. 7., földszint Az előadás 15 órakor kezdődik.

Az EU változó agrárpolitikája

Mátyás Antal előadása és köszöntése

A korábbi magyar közgazdászok a tőkés gazdaság mechanizmusának működéséről címmel tart előadást Mátyás Antal akadémikus. A rendezvény előtt Kádár Béla akadémikus, az MKT elnöke köszönti a BKÁE professor emeritusát, kettős évfordulójának alkalmából. A rendezvény 15.30-kor kezdődik.

Mátyás Antal előadása és köszöntése

Heves Megyei Közgazdasági Napok

Privatizáció, tények és tervek címmel előadást tart Dr. Mészáros Tamás, a BKÁE egyetemi tanára, az ÁPV Rt. elnöke. Az előadás 14 órakor kezdődik. Helyszín: Megyeháza Barkóczy terme, Eger, Kossuth u.9.

Heves Megyei Közgazdasági Napok

Gazdasági előrejelzések

Az Magyar Közgazdasági Társaság Külgazdasági Szakosztálya az idén is a gazdasági előrejelzésekkel foglalkozó kerekasztal-beszélgetéssel zárja az évet. Meghívott szakértők: Belyó Pál, ECOSTAT Palócz Éva, Kopint-Datorg Petschnig Mária Zita, Pénzügykutató Rt. Vértes András, GKI Gazdaságkutató Rt. A beszélgetést Farkas Zoltán, a HVG munkatársa vezeti. Helyszín: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Imaterem (V. kerület, Szemere utca 6.) A [...]

Gazdasági előrejelzések

Szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok és az EU-csatlakozás

A Magyar Közgazdasági Társaság Ipari Szakosztálya és a Magyar Szabadalmi Hivatal vitadélutánt szervez a szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok, illetve érvényesítésük terén az EU-csatlakozás nyomán várható változásokról. Helyszín: Magyar Szabadalmi Hivatal, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. II. emeleti tárgyaló A vitadélután 15:00 órakor kezdődik.

Szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok és az EU-csatlakozás

Adótörvények változása 2004-ben

Az MKT Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete előadást szervez Adótörvények változása 2004-ben címmel. A tájékoztatást dr. Dencső Istvánné, az APEH megyei igazgatóságának osztályvezetője tartja. Az előadás helyszíne: Szolnok, Kossuth u. 4. (Technika Háza) Az előadás 14:30-kor kezdődik.

Adótörvények változása 2004-ben

Az EU-tagság küszöbén

Az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete előadást és szakmai vitát rendez Az EU-tagság küszöbén címmel. Meghívott előadó Kopátsy Sándor. A rendezvény helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara IV. emeleti Szentpáli István terme.

Az EU-tagság küszöbén

Heves Megyei Közgazdasági Napok

Gazdaságpolitikai kerekasztal címmel nyílvános fórumot szervez a Magyar Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezete. A fórumot Hekeli Sándor főszerkesztő vezeti. A fórum kezdete: 14 óra Helyszín: Hotel Park Fehér terem, Eger, Szálloda u. 1-3.

Heves Megyei Közgazdasági Napok

Az integráció adózása és az adózás integrációja

A Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztálya szervezésében előadást tart Pitti Zoltán, a BKÁE Kisvállalkozás-fejlesztési Központjának tudományos munkatársa, az MKT elnökségének tagja. Az előadás címe: Az integráció adózása és az adózás integrációja Helyszín: Kossuth Klub, Budapest, Múzeum u. 7. Az előadás 15 órakor kezdődik

Az integráció adózása és az adózás integrációja

Az inflációs előrejelzések módszertana

A Magyar Közgazdasági Társaság Gazdaságpolitikai Szakosztálya, valamint a Magyar Statisztikai Társaság Gazdaságstatisztikai Szakosztálya szakmai vitát rendez Az inflációs előrejelzések módszertana címmel. A rendezvényen előadást tart: Barcza György, ING Bank Rt. Ferenczi Barnabás, Magyar Nemzeti Bank Lakatos József, Pénzügyminisztérium Neményi Judit, Pénzügykutató Rt. A vitát Obláth Gábor, az MNB Monetáris Tanácsának és az MKT Gazdaságpolitikai Szakosztálya [...]

Az inflációs előrejelzések módszertana
Go to Top