Országos titkári értekezlet

November 20-án országos titkári értekezletet tartottunk az Általános Vállalkozási Főiskolán.Az MKT "könnyűlovasságának": a titkárok testületének értekezleten a megyei szervezetek és a budapesti szakosztályok titkárai tárgyalták meg a társaság életének időszerű kérdéseit. A jó hangulatú tanácskozás emlékeztetőjét hamarosan olvashatják honlapunk látogatói.

Országos titkári értekezlet

Az ICEG EC véleménye az árfolyam-politikáról

Az ICEG Európai Központjának 8. véleményét annak reményében adjuk közre, hátha egy új, érdekes vita bontakozik majd ki a honlapunkon erről a fontos kérdésről.

Az ICEG EC véleménye az árfolyam-politikáról

Ifjúsági vezetőképző tábor

Gárdonyban tartotta őszi felkészítő táborát az MKT Ifjúsági Bizottsága.Szél Ervin elnök vezetésével tartotta szokásos őszi vezetőképző táborát október 10-12-én az MKT Ifjúsági Bizottsága. A felkészítő jellegű tanácskozáson minden eddiginél több, összesen 15 felsőoktatási intézmény hallgatói képviseltették magukat. A lap alján képgaléria látható. Kéretik lejjebb gördíteni a képet! Elnézést kérünk azoktól, akik e galériából kimaradtak. Reméljük, [...]

Ifjúsági vezetőképző tábor

BKÁE-s bevonótábor

Szeptember 26-28-án, a szokásos helyszínen, Balatonlellén volt az MKT BKÁE-n működő ifjúsági tagozatának a bevonótábora.Remélhetőleg ismét néhány új közgázos hallgatóval gazdagodik az MKT. A hét végi bevonótáborban nemcsak a BKÁE-n működő hallgatói tagozat vezetői, hanem a főtitkár és Szél Ervin, az Ifjúsági Bizottság elnöke is igyekezett felkelteni a jelenlévő közgázosok figyelmét az MKT iránt.

BKÁE-s bevonótábor

Gáspár Pál és Oblath Gábor előadása

A soproni közgazdász-vándorgyűlésen elhangzott előadás diáit a szerzők rendelkezésnükre bocsátották letölthető formában.A vándorgyűlés előadásait kötetben tervezzük megjelentetni. Itt most egy előadás diái érhetők el.

Gáspár Pál és Oblath Gábor előadása
Go to Top