Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági helyzete

Az MKT Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete előadást szervez Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági helyzete címmel. Az előadást Tokár István , a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke tartja. Az előadás helyszíne: Szolnoki Főiskola (Szolnok, Ady E. u. 9.) Az előadás 16 órakor kezdődik.

Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági helyzete

Kis- és középvállalatok IT-rendszerei

A Magyar Közgazdasági Társaság Informatikai Szakosztálya vitával egybekötött előadást szervez. Meghívott előadók: MOHÁCSI BÉLA: AZ IHM és a magyar kis- és középvállalkozói szektor DR. SCHMIDEG IVÁN: Európai uniós akciók a kis- és középvállalkozások digitálissá tételére DR. DÉKÁNY LÁSZLÓ: A SAP bevezetése és alkalmazása az RWE csoport egy magyarországi leányvállalatánál A beszélgetést DR. BEKE-MARTOS GÁBOR, a [...]

Kis- és középvállalatok IT-rendszerei

A PPP HAZAI TAPASZTALATAI ÉS JÖVŐJE

Az MKT és az ICEG Európai Központja a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséggel együttműködésben konferenciát szervez A PPP (PUBLIC PRIVATE PARTNERSHIP), AZAZ AZ ÁLLAMI ÉS A MAGÁNSZEKTOR EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK HAZAI TAPASZTALATAI ÉS JÖVŐJE címmel. A konferencia helyszíne: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Győr, Szent István út 10/a) A konferencia 10 órakor kezdődik.

A PPP HAZAI TAPASZTALATAI ÉS JÖVŐJE

Doktori iskola konferencia

"A globalizáció hatása a hazai és a nemzetközi társadalmi-gazdasági folyamatokra" címmel a BME Műszaki Menedzsment, Gazdálkodás és Szervezéstudományi Doktori iskola országos konferenciát rendez, melyre a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari Szakosztálya tisztelettel meghív minden kedves érdelődőt.

Doktori iskola konferencia
Go to Top