14. Közgazdász-világkongresszus, 2005

2005. augusztus 29. és szeptember 2. között rendezi meg Marrakeshben a 14. Közgazdász-világkongresszust a Nemzetközi Közgazdasági Társaság. A részletes információk és a jelentkezési lap már megtalálhatók az interneten.A következő oldalon bővebb információt kaphat a kongresszusról: http://www.finances.gov.ma/iea14congress/ Az alkalomra a Vista utazási iroda is különleges ajánlattal készült, melyeket letölthető formában teszünk közzé.

14. Közgazdász-világkongresszus, 2005

A Corvinus Egyetem bevonótábora

Október 1-3-án Balatonlellén tartotta hagyományos bevonótáborát az MKT-IB Közgáz szervezete.Vannak, akik egy jó előadáson kapnak kedvet az MKT-taggá váláshoz, másoknak alaposabb ismeretekhez és mélyebb élményekhez van szükség ugyanerre... A Közgázon működő ifjúsági szervezetünk tagjai, Kiss Györgyi elnök vezetésével, fél tucatnyi tagjelöltet győzködtek a belépés előnyeiről a Balaton partján.

A Corvinus Egyetem bevonótábora

Sikeres vándorgyűlés

A résztvevők egybehangzó véleménye szerint kiemelkedő sikerrel zárt a 42. közgazdász-vándorgyűlés Egerben. A gazdag és - sok szempontból is - izgalmas program meg a rendkívül kulturált és kellemes környezet együttesen mély benyomást tett mindenkire.A vándorgyűlés előadásai közül a prezentáció formájában rendelkezésünkre bocsátottakat itt közöljük. Az előadásokból kötet is készül, melyet az ősz végére tervezünk megjelentetni. [...]

Sikeres vándorgyűlés

Internetes játék

Az MKT Informatikai Szakosztálya ezúton játékot hirdet a Vándorgyűléshez kapcsolódóan! A játék egy pályázat elkészítése, amely a versenyképes tudás alapú információs társadalom megvalósítási program része lehet. A pályázat leírását a "Közgazd-jatek-leiras_v01" file és a "Pályázati-kiirás" file tartalmazza. A megoldáshoz segítségként megadott formátum megtalálható a "PCM_template_jatek_v02" dokumentumban. A feladat beadási határideje: 2004. október 20. A feladat [...]

Internetes játék

Kormányválság Lengyelországban

Wisniewski Anna Lengyelország-elemzése jelent meg a Világgazdasági Kutatóintézet Vélemények, Információk, Kommentárok sorozatában.

Kormányválság Lengyelországban

Oroszország: hogyan tovább?

Ludvig Zsuzsanna két Oroszország elemzése jelent meg a Világgazdasági Kutatóintézet Vélemények, Információk, Kommentárok sorozatában.

Oroszország: hogyan tovább?
Go to Top