IT ellenőrzési tapasztalatok

A Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztálya IT ellenőrzési tapasztalatok címmel szervez szakmai előadást. Előadó: Kirner Attila főosztályvezető, PSZÁF. Időpont: 2005. április 28-a (csütörtök) 15 óra. Az előadás után a szakosztály tisztújító közgyűlését tartja. A beléptető rendszer miatt kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen a következő e-mail címen: posztos.zsuzsanna@hu.hvb-cee.com vagy telefonon a 301-1961 számon szíveskedjen jelezni!

IT ellenőrzési tapasztalatok

Nemzetközi vagy magyar agrárválság

A Magyar Tudományos Akadémia Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya valamint a Világgazdasági Kutatásokért Alapítvány közös szervezésében „Nemzetközi vagy magyar agrárválság – nemzetközi és nemzeti agrárpolitikák” címmel hallgathatnak meg előadásokat. A felkért előadók: Dr. Udovecz Gábor, az Agrárgazdasági Kutató Intézet főigazgatója, Dr. Varga Gyula, a Kaposvári Egyetem dékánja, Dr. Halmai Péter, a Szent István Egyetem tszv. egyetemi [...]

Nemzetközi vagy magyar agrárválság

Tervezés-stratégia-Nemzeti Fejlesztési Terv

Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter tart előadást "Tervezés-stratégia-Nemzeti Fejlesztési Terv" címmel az MKT Fejlődésgazdasági szakosztályának a Budapesti Corvinus Egyetemmel, az EVK val és az NFH-val közös előadássorozatának következő rendezvényén. Az előadás kezdete: 16:00. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

Tervezés-stratégia-Nemzeti Fejlesztési Terv

Kultúra és közgazdaságtan

A Magyar Közgazdasági Társaság Kultúra-gazdaságtani szakosztálya előadást szervez, melyen Dr. Harsányi László: "Van-e, lehet-e a kultúrának új társadalmi szerepe?" és Dr. Horváth János: "A juttatások közgazdaságtana" című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Az előadás kezdete 16:00. Várható időtartama 1 óra. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

Kultúra és közgazdaságtan

Lisszaboni Folyamat

A Magyar Közgazdasági Társaság Külgazdasági Szakosztálya következő rendezvényét a "A lisszaboni folyamat félidős értékelése, azaz elvesztek-e Európában a növekedési esélyek?" címmel tartja. Előadó: Rácz Margit kutatási igazgató, MTA Világgazdasági Kutatóintézet.Minden tagot és érdeklődőt tisztelettel várunk! Kérjük – ha lehetséges – részvételi szándékát szíveskedjék előre jelezni a (1) 331-6906-os telefonszámon.

Lisszaboni Folyamat

A magyar kormányzati struktúra

Az MKT Fejlődésgazdasági szakosztálya a Budapesti Corvinus Egyetemmel, az EVK val és az NFH-val közös előadássorozatának következő rendezvényén Sárközy Tamás előadását hallgathatják meg, melynek címe "A magyar kormányzati struktúra". Az előadás 18:30 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A magyar kormányzati struktúra

Verespataki aranybánya

A Magyar Közgazdasági Társaság Környezetgazdasági Szakosztálya filmvetítéssel egybekötött beszélgetést szervez a Verespatakon „épülő” aranybánya körül kialakult helyzetről. A bemutatásra kerülő film: Új Eldorádó (Kocsis Tibor dokumentumfilmje) A vetítést követő beszélgetés meghívott szakértői: Dr. Bándi Gyula, jogász Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi kar, Dr. Baranyai Gábor, jogász Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fidrich Róbert, környezetvédő [...]

Verespataki aranybánya

Globális kormányzás

A Magyar Közgazdasági Társaság Fejlődésgazdaságtani szakosztálya a Nemzeti fejlesztési Hivatallal, valamint a Budapesti Corvinus Egyetemmel és az EVK-val közös rendezvényén Hoós János tart előadást "Globális kormányzás" címmel. Az előadás 16:00 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Globális kormányzás

South Eastern Europe

Az ICEG Európai Központ a Magyar Közgazdasági Társaság és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 2005. április 4-5-én nemzetközi konferenciát szervez, melynek címe " South Eastern Europe after EU Enlargement and before Accession". A konferencia nyelve: angol. Előadást tartanak: Bokros Lajos, egyetemi tanár (CEU, Budapest), volt pénzügyminiszter • Boris Vujcic, alelnök, (Horvát Jegybank, Zágráb) • [...]

South Eastern Europe2019-07-15T10:12:01+00:00
Go to Top