Közlekedéspolitika és logisztika

A Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya következő rendezvényének címe: "A magyar közlekedéspolitika és a logisztika összefüggései" Előadást tart Dr. Berényi János tagozatvezető, Közlekedéstudományi Intézet Kht.Az előadás kezdete 17:00 óra. Minden tagtársat és érdeklődőt szeretettel várunk!

Közlekedéspolitika és logisztika

A gazdasági fejlődés elmélete

A Magyar Közgazdasági Társaság következő rendezvényének címe, a Valóság 2006. márciusi számában megjelent cikk alapján: A gazdasági fejlődés elméletének megújulása: Az első-, a második- és az új generáció Előadó: Dr. Szakolczai György. Vitaindító szakmai bírálók: Dr. László Csaba és Dr. Bogár László. A rendezvény pontos időpontja: 2006. május 31. 16:00 A rendezvény ingyenes. A rendezvényre [...]

A gazdasági fejlődés elmélete

Fogyasztó a globalizálódó piacon

A Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügy Szakosztályának taggyűlésén Náray László,a PSZÁF Felügyeleti Bizottságának tagja tart előadást, "A fogyasztó bolyongása a globalizálódó pénzügyi piacon" címmel. A rendezvény 17 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt tisztelettel várunk!

Fogyasztó a globalizálódó piacon

GKM törekvések

Ipari Szakosztályunk rendezvényén Dr. Balogh Tamás, a GKM főosztályvezetője tart vitaindító előadást, "A GKM innovációpolitikai törekvései" címmel. Az előadás 14:30 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

GKM törekvések

Világgazdász szemmel

A Magyar Közgazdasági Társaság Külgazdasági Szakosztálya portrésorozatot indít, melynek első beszélgetésére Kádár Béla akadémikust, az MKT elnökét kértük fel. Beszélgetőpartnere Hernádi András, az MTA VKI Ázsia Kutatóközpontjának igazgatója . A beszélgetés kezdete: 16 óra. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Világgazdász szemmel

Stratégiai válságok

Az MKT Társadalomgazdasági Szakosztálya a Schiller Intézettel és magyarországi képviseletével műhelyvitát rendez. Előadók: Elisabeth Hellenbroich és Lothar Komp - a Schiller Intézet képviseletében. Felkért hozzászóló: Lóránt Károly. A tolmácsolást a szervezők biztosítják. A műhelyvita 14:00 órakor kezdődik. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Stratégiai válságok

Bázel II.

Az MKT Ellenőrzési Szakosztálya a Belső Ellenőrök Magyarországi Szervezete Pénzintézeti Szakosztályával közös rendezvényén Dr. Szőke Magdolna, a Takarékbank Rt. igazgatója tart előadást, melynek címe: "Bázel II. az Európai Unióban - a készülő új európai irányelv módosításokról".Az előadás kezdete 15 óra. A beléptető rendszer miatt részvételi szándékát jelezni szívekedjen az office.mkt@axelero.hu e-mail címen, vagy a 331-6906-os [...]

Bázel II.

A Fehér Könyv

A Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztályának rendezvényén Az EU közlekedéspolitikája – a Fehér Könyv címmel tart előadást Czinkos Pál ügyvezető igazgató, InFONTANA Kft. Minden tagtársat és érdeklődő kollégát szeretettel várunk! Az előadás kezdete: 17:00.

A Fehér Könyv
Go to Top