KKV finanszírozási formák a pályázatokon kívül

Ezzel a címmel szervez előadást az MKT JNSZ Megyei Szervezete, az Europe Direct és az Euro Info Központ közreműködésével Szolnokon. Előadó: Blandl Alexander üzleti startégiai tanácsadó. A rendezvény időpontja: 2007.02.27., (kedd), 16.00 óra. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

KKV finanszírozási formák a pályázatokon kívül

Előadás az uniós pénzek felhasználásáról

Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos tart előadást az uniós pénzek felhasználásáról az MKT Nagykanizsai Városi Szervezetének meghívására, a Pannon Egyetem Kihelyezett Képzési Helyén. A rendezvény házigazdája Polay József, a városi szervezet elnöke, az MKT országos felügyelőbizottságának tagja.A rendezvény 15.30-kor kezdődik.

Előadás az uniós pénzek felhasználásáról

A Béres történelem

A "Szolnoktudás Egyeteme" együttműködve az MKT Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetével előadást rendez. Ifj. dr. Béres József, a Béres Rt. elnöke tart előadást A Béres történelem: találmánytól a nagyvállalatig címmel.A rendezvény időpontja: 2007. február 21., 18.00 A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Béres történelem

Közgazdászok a jövőről, a jövőért

A magyar gazdaság útja a rendszerváltozástól napjainkig, nemzetközi összehasonlításban - ez lesz a hat részből álló sorozat első vitaülésének témája. Előadók: Kádár Béla akadémikus, Török Ádám akadémikus, Parragh László, az MKIK elnöke és Kéri László politológus kutató. A rendezvény 9.30-kor kezdődik.Hat vitaülésből álló sorozatot szervez a Magyar Közgazdasági Társaság napjaink legfontosabb gazdasági feladatairól. A rendezvények [...]

Közgazdászok a jövőről, a jövőért

A turizmus hazai helyzete

Az MKT Fejér Megyei Szervezete és annak ifjúsági tagozata "A turizmus hazai helyzete, fejlődési irányzatai, lehetőségei" címmel rendez előadást, melyen a meghívott előadó Csizmadia Norbert terület és turizmus-fejlesztő geográfus.Az előadás időpontja: 2007.02.20., 17.00 A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A turizmus hazai helyzete

Nemzetközi konferencia a globalizációról – Kubában

Sonia Diaz Llere kubai nagykövetasszony felhívja a magyar közgazdászok figyelmét a "IX. Encuentro de Globalización y Problemas del Desarrollo" c. nemzetközi konferenciára, melyet Kubában rendeznek meg. A konferencia hivatalos nyelvei: spanyol, francia, portugál és angol. Bővebb információ a www.eleconomista.cubaweb.cu honlapon olvasható.

Nemzetközi konferencia a globalizációról – Kubában
Go to Top