Közgazdászok a jövőről, a jövőért – előadások

A magyar gazdaság útja a rendszerváltozástól napjainkig, nemzetközi összehasonlításban - ez volt 2007. február 20-án, az MKT hat részből álló vitasorozatának első témája. A rendezvény előadói: Kádár Béla akadémikus; Török Ádám akadémikus; Parragh László, az MKIK elnöke és Kéri László politológus kutató. A nagy sikerű rendezvény (.ppt) előadásai és az összefoglaló letölthetők honlapunkról.

Közgazdászok a jövőről, a jövőért – előadások

Öt főtitkár nyugodt álma…

Az MKT pénzügyi ügyintézőjét, Kothenc Józsefnét köszöntötték az elnökség ülésén abból az alkalomból, hogy 25 éve szolgálja a Magyar Közgazdasági Társaságot.Az elnökség február 13-i ülésén Kádár Béla elnök bensőséges, meleg szavakkal köszöntötte Kothenc Józsefnét, aki lelkiismeretes, odaadó munkájával két és fél évtizede szolgálja a Magyar Közgazdasági Társaságot. Kádár Béla hangsúlyozta: Éva asszony megbízhatósága, ügyszeretete, precizitása [...]

Öt főtitkár nyugodt álma…

Új könyv az információgazdaságról

A napokban jelent meg Szabó Katalin és Hámori Balázs "Információgazdaság - Digitális kapitalizmus vagy új gazdasági rendszer?" című kötete.A könyv megvásárolható az Akadémiai Kiadó Budapest, Honvéd u. 5. sz. alatti könyvesboltjában; a Libri Kecskeméti utcai boltjában; a Kódex Könyváruházban; a Líra és Lant, valamint az Alexandra boltjaiban.

Új könyv az információgazdaságról
Go to Top