Az euró bevezetése – kockázatok és mellékhatások

Az euró bevezetése - kockázatok és mellékhatások - e címmel tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Fejlődés-gazdaságtani Szakosztálya és a Heller Farkas Szakkollégium szervezésében október 29-én, hétfőn 19 óra 30 perctől a Budapesti Corvinus Egyetem 2001. termében (Budapest, Fővám tér 8.) Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. A rendezvény moderátora: Száz János.

Az euró bevezetése – kockázatok és mellékhatások

BéKÖN – a szürke- és feketegazdaságról

A fekete- és szürkegazdaság témakörében szervezi meg a BéKÖN-t, a Budapesti Közgazdasági Napokat október 27-28-án Budapesten, a Gerand Hotel Touringban (1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 38.) az MKT Corvinus.Részvételi díj teljes ellátással 1500 Ft, szállás önköltségen igénybe vehető a helyszínen. PROGRAM Október 27., szombat 9:30 – 9:45 A konferencia megnyitása 9:45 – 11:15 Kerekasztal- beszélgetés A [...]

BéKÖN – a szürke- és feketegazdaságról

Gazdasági környezet és egészségi állapot

A gazdasági környezet és a népesség egészségi állapotának alakulása nemzetközi összehasonlításban - ezzel a címmel szervez előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Soproni Ifjúsági Szervezete október 17-én, szerdán 18 órától a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Nagytanácstermében (Sopron, Erzsébet u. 9.). Előadó: Gidai Erzsébet DSc.

Gazdasági környezet és egészségi állapot
Go to Top