A Magyar Közgazdasági Társaság Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya előadást szervez az USA-ból elindult másodpiaci jelzáloghitel-válságról és annak az EU-ra gyakorolt esetleges hatásairól március 12-én, szerdán 16 órától Budapesten.

Az UniCredit Bank Szabadság tér 5-6. sz. alatti székházának előadótermében megrendezendő előadáson – panelbeszélgetés formájában – Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Zdeborsky György, a Magyar Fejlesztési Bank elnöke és Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge`s NV-Ingatlanforgalmazó ZRt. tulajdonos elnöke osztja meg gondolatait a témáról egymással és a hallgatósággal. Felkért hozzászólóként Ábrahám László, az amerikai tulajdonú National Instruments Europe Kft. ügyvezetője mondja el gondolatait és tapasztalatát a tárgyalt gazdasági folyamatokkal kapcsolatban.

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2008. február 28-ig jellezze az MKT titkárságán, a 06 (1) 331-6906-os vagy a 06 (1) 302-1798-as telefon- illetve faxszámon, vagy az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.