Világváltás 2012 címmel szervez konferenciát 2009. szeptember 22-én 18 órakor a Budapest Klub Alapítvány a Budapesti Corvinus Egyetem E épületének IV. előadójában (1093 Budapest, Fővám tér 8.). A rendezvény keretében mutatják be a közönségnek László Ervin professzor legújabb könyvét Új világkép címmel.

A rendezvény keretében Kerekes Sándor, a Budapesti Corvinus Egyetem rektorhelyettese köszönti a vendégeket. A Világváltás 2012 kiáltványt Halm Tamás, a Gazdasági és Szociális Tanács, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára ismerteti. (A kiáltványhoz a rendezvényt követően vagy később az interneten keresztül bárki csatlakozhat.)

Ezt követően Shin’ici Takemura, a Kyoto University of Art and Design professzora bemutatja a tangible Earth elnevezésű, mulitmédiás földgömb működését, majd Baráth Etele, a budapesti Corvinus Egyetem címzetes egyetemi tanára mutatja be László Ervin Új világkéP – a tudatos változás kézikönyve című könyvét.

A rendezvényen a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az info@budapestklub.t-online.hu, illetve az angyalosy.eszter@nyitottkonyv.hu e-mail-címeken, valamint a (1) 375-18-85 és a (70) 419-83-00 telefonszámokon lehet megtenni.