Energiapolitika 2011 – a Kormány Nemzeti Együttműködési Programja – ezzel a címmel szervez konferenciát szeptember 8-án, szerdán 11 órától Budapesten a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége.

A „Hogyan tovább Magyarország az Európai Unióban” címet viselő rendezvénysorozat részeként megtartandó konferencián – a Hungexpo Zrt. Budapesti Vásárközpont Konferenciaközpontjának nagyelőadójában (Budapest X., Expo tér 1.) – Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára tart vitaindító előadást. Felkért hozzászólók: Véghely Tamás, a GAIASOLAR SYSTEM HOUSE megújuló energia vezető tanácsadója, Nagy Krisztián, a STIEBEL-ELTRON Kft. műszaki igazgatója, Molnár József, a Miskolci Egyetem docense és Tóth Péter, a Széchenyi István Egyetem docense, a Magyar Szélenergia Társaság elnöke lesznek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám előzetes regisztráció szükséges hozzá. A szervezők kérik, hogy az eédeklődők az alább letölthető jelentkezési lapot 2010. szeptember 6-ig küldjék vissza a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége titkárságára, a 06-1-201-8737-es telefon-/faxszámra, vagy a

gttsz@mtesz.hu e-mail-címre