A magyar pénzügyi rendszer elmúlt húsz éve címmel szervezett konferenciát – a Magyar Pénzügyi Almanach XX. évfolyamának megjelenése alkalmából – mintegy 150 fős hallgatóság részvételével a napokban Magyar Közgazdasági Társaság. A konferencia előadásai és a sajtómegjelenésekről összeállított válogatás letölthetők a honlapunkon.


A konferencián a hazai pénzügyi élet felsõvezetõi tartottak elõadást, köztük Balogh László, a PSZÁF alelnöke, Karvalits Ferenc, az MNB alelnöke, Patai Mihály, az UniCredit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Budapesti Értéktõzsde elnöke, Bojár Gábor, a Graphisoft SE igazgatótanácsának elnöke, Erdei Tamás, az MKB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Bankszövetség elnöke, Farkas István, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke, a PSZÁF korábbi elnöke, Várhegyi Éva, a Pénzügykutató Zrt. kutatásvezetõje, Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke, valamint Járai Zsigmond, a CIG Pannonia Biztosító felügyelõbizottsági elnöke, a Magyar Nemzeti Bank felügyelõbizottságának elnöke. A konferencia levezetõ elnöke Asztalos László, a PSZÁF Felügyeleti Tanácsának korábbi tagja, a Magyar Közgazdasági Társaság elnökségi tagja volt.


Kovács Árpád MKT-elnök megnyitóbeszéde
Fotó:
Világgazdaság

A Magyar Pénzügyi Almanach XX. évfolyamának megjelenése alkalmából rendezett konferenciáról beszámolt többek között a Világgazdaság (itt, itt és fotókban itt), az Inforádió, a Portfolió, a Magyar Televízió Híradója, a Menedzsment Fórum, a Privátbankár, a Profitline, a Napi Gazdaság és a