Főtitkárhelyettesünk a tévében

A Magyar Közgazdasági Társaság és a Szlovákiai Magyar Közgazdasági Társaság közötti szakmai együttműködés irányairól és lehetőségeiről, valamint felvidéki testvérszervezetünk közelmúltbeli, dunaszerdahelyi tisztújító konferenciájáról beszélgetett Szél Ervin, az MKT főtitkárhelyettese és Pogány Erzsébet, a Szlovákiai Magyar Közgazdasági Társaság ügyvezetője március 19-én, szombaton a déli órákban az M2 Kézfogás című műsorában. A beszélgetés ide kattintva megtekinthető.

Főtitkárhelyettesünk a tévében

Állami kitüntetés Bod Péter Ákosnak

A nemzeti ünnep alkalmából a köztársasági elnök - a miniszterelnök előterjesztésére - a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje a csillaggal polgári tagozata kitüntetést adományozta alelnökünknek, Bod Péter Ákosnak, a közgazdaság-tudomány kandidátusának, a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaság-tudományi Kar tanszékvezető egyetemi tanárának a gazdaságpolitika terén végzett több évtizedes sokirányú tudományos, oktató-nevelő munkásságának, szakmai közéleti tevékenységének elismeréseként. A kitüntetéshez [...]

Állami kitüntetés Bod Péter Ákosnak

Bajnokság diákmenedzsereknek

Még lehet jelentkezni arra az üzleti szimulációs játékra épülő, országos versenyre, amelyet Diák Menedzsment Bajnokság címmel immár 15. alkalommal rendeznek meg Magyarországon. A szervezők háromfős csapatok jelentkezését várják március 18-ig a http://www.diakverseny.hu internetes honlapon.

Bajnokság diákmenedzsereknek
Go to Top