A gazdaság kilátásairól és a büdzséről

A magyar gazdaság rövid távú kilátásai és a 2013. évi költségvetés előzetes értékelése – ezzel a címmel szervezett konferenciát a Költségvetési Tanács (KT) felkérésére és közreműködésével a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) 2012. július 16-án, hétfőn Budapesten, a Magyar Nemzeti Bank Antall József Konferenciaközpontjában. A mintegy 150 fős hallgatóság többek között Kovács Árpád KT- és MKT-elnök, [...]

A gazdaság kilátásairól és a büdzséről

A jegybankról a levéltárban

A Magyar Nemzeti Bank szerepe a magyar gazdaságban – változó történelmi korszakokban. Ezzel a címmel szervezett tudományos konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság közreműködésével és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára 2012. október 16-án, kedden Budapesten. A konferencia összefoglalója elolvasható a Magyar Nemzeti Levéltár honlapján.

A jegybankról a levéltárban

Közgazdász Nagydíj Török Ádámnak

A Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége Közgazdász Nagydíjat adományozott alelnökünknek, Török Ádámnak, az MTA rendes tagjának a 60. születésnapja alkalmából, több évtizedes kiemelkedő tudományos és tudományszervezői munkásságának, áldozatos oktatói tevékenységének, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság alelnökeként több cikluson át végzett munkájának elismeréseként. Az erről szóló díszoklevelet az MKT elnöke, Kovács Árpád csütörtökön Veszprémben adta át a [...]

Közgazdász Nagydíj Török Ádámnak

Erdélyi kitüntetés a főtitkárnak

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság Dr. Kerekes Jenő-díját vehette át az RMKT XXI. Közgazdász-vándorgyűlésén, október 12-én Csíkszeredában Halm Tamás, a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára. A kitüntetéshez ezúton gratulálunk!

Erdélyi kitüntetés a főtitkárnak

Konferencia a korrupcióról – összefoglaló

„A gazdasági versenyképesség javítása és a korrupció visszaszorítása” - ezzel a címmel szervezett konferenciát 2012. szeptember 21-én Szarvason Szarvas Város Önkormányzata, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság Békés megyei Szervezete. A konferencia összefoglalója letölthető a honlapunkon.

Konferencia a korrupcióról – összefoglaló
Go to Top