Az exportsiker vállalati nézőpontokból. Ezzel a címmel szervez szakmai tanácskozást a Magyar Közgazdasági Társaság Ipar- és Vállalkozási Szakosztálya, az MTA KRTK Közgazdaság-tudományi Intézete és a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézete 2013. április 22-én, hétfőn 14 órától a Budapesti Corvinus Egyetem új épületének C103-as termében (Budapest IX., Közraktár u. 4-6.).

A rendezvény célja, hogy a külkereskedelem és az exportsiker témakörben a közelmúltban lezajlott kutatási eredményekről áttekintést adjon, és azok megvitatására lehetőséget teremtsen. A rendezvényt megnyitja: Király Júlia (Magyar Nemzeti Bank). A külkereskedelem és a vállalatok közötti különbségek címmel Békés Gábor és Halpern László (MTA KRTK Közgazdaság-tudományi Intézet), Az exportsiker nyomában címmel pedig Czakó Erzsébet (BCE Vállalatgazdaságtan Intézet) tart előadást.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2013. április 19-ig szíveskedjék jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.