Konzervatív felvilágosodás – felvilágosult konzervativizmus

Konzervatív felvilágosodás - felvilágosult konzervativizmus. Ezzel a címmel tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Kultúra-gazdaságtani Szakosztályának meghívására Kontler László, a Közép-európai Egyetem docense 2013. december 13-án, pénteken 16 órától a FUGA Budapesti Építészeti Központ előadótermében (Budapest, Petőfi Sándor utca 5.).

Konzervatív felvilágosodás – felvilágosult konzervativizmus

Etikai tudomány-e a közgazdaságtan?

Etikai tudomány-e a közgazdaságtan? Ezzel a címmel rendez vitát a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdászok a Közpolitikában diákszervezettel közösen az MKT Társadalomgazdaságtani Szakosztálya 2013. december 4-én, szerdán 18 órától a Budapesti Corvinus Egyetem Fővám téri épületének földszinti III. előadójában. Vitaindítót tart: Bekker Zsuzsa. A rendezvény felkért hozzászólói: Botos Katalin és Vass Csaba.

Etikai tudomány-e a közgazdaságtan?

Fejezetek az euró történetéből

Institutional Trust and Economic Policy - Lessons from the History of the Euro. Ezzel a címmel jelent meg a CEU PRESS gondozásában Győrffy Dóra könyve. A kötetet 2013. december 3-án, kedden 17 órától a CEU-n (Budapest V. Nádor u. 9., Gellner Room) a szerző, valamint Balázs Péter, az Európai Bizottság korábbi tagja, az MKT alelnöke [...]

Fejezetek az euró történetéből
Go to Top