A Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztálya 2017. április 11-én, kedden 15 órától tartja szakmai előadással egybekötött, tisztújító közgyűlését a UniCredit Bank Zrt. Szabadság téri székházában (Budapest V., Szabadság tér 5., konferenciaterem). A rendezvényen Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója, a Pénzügyi Infrastruktúrák Igazgatóságának vezetője tart előadást Azonnali fizetés – dimenzióváltás a pénzforgalomban címmel.

Az előadás ingyenes, és a részvételről a szakosztály kérésre igazolást bocsát ki.

A Ellenőrzési Szakosztály közgyűlésén az elnökség beszámol az elmúlt három év tevékenységéről, majd ezt követően kerül sor a tisztújításra.

A közgyűlés határozatképességéhez az szükséges, hogy az Ellenőrzési Szakosztály 2016-ban tagdíjat fizetett tagjainak legalább a fele plusz egy fő jelen legyen. Határozatképtelenség esetén 16 órára a szakosztály elnöksége ismételt közgyűlést hív össze, amely a résztvevők számától függetlenül határozatképes.

Kérjük, hogy az érdeklődők az előadáson, illetve a közgyűlésen való részvételi szándékukat előzetesen szíveskedjenek jelezni a CsitariOrs@otpbank.hu email-címen vagy a +36 1 374-6908-as telefonszámon.