A Költségvetési Tanács számára készített háttértanulmányok bemutatására szervez szakmai konferenciát – immár hagyományosan – a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács Titkársága 2017. október 12-én, csütörtökön 9 óra 30 perctől Budapesten, a Kossuth Klubban (1088 Budapest, Múzeum utca 7., 1. emeleti nagyterem).

A tanácskozás előadói: Antal Judit, az Innovatív Közgazdasági Megoldások/OG Research vezető közgazdásza, Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Cserháti Ilona, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaság- és Társadalomstatisztikai Elemző és Kutató Központjának egyetemi docense; Varga Júlia, az MTA KRTK tudományos főmunkatársa; Karsai Gábor, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgató-helyettese; Simon József, az Állami Számvevőszék számvevő osztályvezető-főtanácsosa; György László, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető közgazdásza és Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója lesznek. A konferencia levezető elnöke Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke lesz.

A rendezvény meghívója és részletes programja ide kattintva letölthető (pdf).

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek október 10-én délig jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.