A fenntartható városi zöld közlekedés lehetőségeiről szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) 2023. március 22-én, szerdán 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A rendezvény apropóját a Magyar Közlekedési Szövetség két szakértői anyaga adja a fenntartható zöld közlekedésről, valamint a fenntarthatóság és a közlekedésszervezés összefüggéseiről.

A rendezvény bevezető előadásait a szakmai anyagot összeállító munkacsoportok vezetői: Döbrei István, a BKV Zrt. stratégiai és beszerzési igazgatója és Bősze Sándor, Közlekedés Tervező Iroda Kft. főmérnöke tartják. A keynote előadásokat követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Tóth Szabolcs, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. vezérigazgatója és Berényi János, a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet örökös tagja és Ács Balázs, a KTI integrált közlekedési vezetője, a Szegedi Tudományegyetem doktorandusza. A beszélgetést Kamasz Melinda, a Növekedés.hu portál főszerkesztője moderálja. A résztvevőket Várszegi Gyula, a Magyar Közlekedési Szövetség elnöke, valamint Pleschinger Gyula, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke köszönti.

A beszélgetés megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m6e9a68ac7f245225447213e2f2cea58f
Meeting number: 2379 379 7324
Password: GreenTransport23

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar

Kapcsolódó dokumentumok:
A fenntartható zöld közlekedés lehetőségeinek vizsgálata (pdf)
A fenntarthatóság és közlekedésszervezés összefüggései (pdf)