Digitalizáció és pénzügyek – ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztálya és a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Területi Bizottságának Közgazdaságtudományi Munkabizottsága 2023. május 25-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Sebestyén Géza, a Mathias Corvinus Collegium Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetője; Sajtos Péter, az MNB Digitalizációs Politika és Szabályozási Főosztályának vezetője; Horváth Gábor, az MNB vezető közgazdasági szakértője; Kóczián Balázs, az MNB Digitális Jegybankpénz Főosztályának vezetője és Boros Eszter, az MNB vezető nemzetközi szakértője. A rendezvény levezető elnöke Tatay Tibor, az MTA Veszprémi Területi Bizottsága Közgazdaságtudományi Munkabizottságának alelnöke. A résztvevőket Kolozsi Pál Péter, az MNB jegybanki eszköztárért, devizatartalékért és kockázatkezelésért felelős igazgatója, a Neumann János Egyetem MNB Tudásközpont Fenntartható Pénzügyek Központjának egyetemi docense, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m3dcab56fafd877e30e1bf6977b85cd5c
Meeting number: 2374 174 8084
Meeting password: DigitalMoney2023

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar