Január első napjaiban e-mailben keressük meg tagjainkat a 2024. évi tagdíjfizetéssel kapcsolatos, praktikus tudnivalókkal.

Kihívásokkal, ugyanakkor sikerekkel teli esztendő van mögöttünk: a digitális világ kihívásainak megfelelve több mint 100 tartalmas, nagyobb részt online előadást, konferenciát, szakmai rendezvényt tudhatunk magunk mögött. E rendezvényeink nem csak élőben voltak követhetőek, de az MKT YouTube-csatornáján bármikor szabadon vissza is nézhetők, podcastunkban pedig meghallgathatók. A megerősített online jelenléttel ma már lényegesen több tagunkat és szakmai érdeklődőt érünk el – olyanokat is, akik a fővárostól távol eddig nem, vagy csak ritkán tudtak MKT-s rendezvényeken részt venni, azokba bekapcsolódni. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a lendület visz tovább minket 2024-ben is: online és jelenléti rendezvényekkel egyaránt készülünk tagjainknak – mint ahogy már elkezdődtek a 2024. szeptember 5-6-án Nyíregyházán megrendezendő, 62. Közgazdász-vándorgyűlésünk előkészületei is. Ahhoz persze, hogy mindezt megvalósíthassuk és működni tudjunk, idén is nélkülözhetetlen a tagjaink szíves hozzájárulása, tagdíjfizetése!

A Magyar Közgazdasági Társaság tagdíjai a magas infláció ellenére sem változtak: aktív dolgozó tagjainknak évi 10 ezer forint; nyugdíjas, nappali tagozatos egyetemi hallgató, valamint gyesen, gyeden lévő tagjainknak pedig kedvezményesen évi 5 ezer forint a tagdíj összege. Bízunk benne, hogy az éves tagdíj összege elviselhető és méltányolható terhet jelent a tagjainknak.

A tagdíjbefizetését a legegyszerűbben bankkártyás fizetéssel teljesíthetik tagjaink. Ehhez kérjük, hogy a honlapunkon, a www.mkt.hu címen, a jobb felső sarokban található, kék gombra kattintva jelentkezzenek be. Az ehhez szükséges felhasználónevet és jelszót e-mailen küldjük el a napokban. Emellett a tagdíjat banki átutalással is befizethetik tagjaink – a megyei szervezeteink és az MKT központi szervezetének bankszámlaszámai ide kattintva megtalálhatók. Kérjük tagjainkat, hogy az átutalás indítása előtt ellenőrizzék a bankszámlaszámot, az átutalás közleményében pedig minden esetben tüntessék fel tagsági azonosítójukat! Köszönettel fogadjuk, ha tagjaink a lehetőségeikhez mérten az éves tagdíjnál nagyobb összeggel, adománnyal járulnak hozzá szakmai tevékenységünk költségeinek finanszírozásához.

A Magyar Közgazdasági Társaság tagsági igazolványán megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte csaknem 1200 üzletben, illetve szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagjaink. A kedvezményt adó üzletek listája a http://www.bercode.com/shopfinder internetes oldalon található meg. A tagsági kártya nyújtotta kedvezményeken felül idén is számos kedvezménnyel, például olcsóbb színház- és koncertjegyekkel vagy éppen kedvezményes folyóirat-előfizetéssel igyekszünk kedveskedni tagjainknak. Reméljük, hogy minél többen, minél többször élni tudnak majd e kedvezményekkel! A tagsági kártyákon lévő, vonalkódos matrica idén március végéig érvényes, a 2025 márciusáig szóló matricát pedig a mostani tagdíjbefizetést követően postázzuk tagjainknak.

Valamennyi tagtársunk tagdíjbefizetésére nagyon számítunk – és bízunk benne, hogy mind többükkel találkozunk ebben az évben is a Magyar Közgazdasági Társaság rendezvényein!