A kapcsolatok 35 éve több nézőpontból: Magyarország és a Koreai Köztársaság. Ezzel a címmel szervez konferenciát – Magyarország és a Koreai Köztársaság közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 35. évfordulója apropóján – a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya 2024. március 26-án, kedden 14 órától Budapesten, a Koreai Kulturális Központban (1023 Budapest, Frankel Leó út 30-34.).

A konferencia előadói a magyar-koreai kapcsolatok kialakításában személyesen is résztvevő szakemberek: Csányi Sándor külkereskedő, nyugalmazott gazdasági diplomata; Csoma Mózes volt nagykövet; Losoncz Miklós egyetemi tanár, a Budapesti Gazdasági Egyetem Doktori Iskolájának vezetője; Neszmélyi György, a Milton Friedman Egyetem egyetemi tanára; valamint Pallos Levente távol-kelet-szakértő.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem kapacitására tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a https://forms.gle/WBnk6AY34d9SXj5f9 linken!