A munkaerőimport új szabályozása címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2024. június 6-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A rendezvény közvetlen előzménye a szakosztály munkerőimportól szervezett, októberi kerekasztal-beszélgetése volt.

A rendezvény előadói: Szabó Imre Szilárd ügyvéd, munkajogi szakjogász, a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi adjunktusa; Simon Balázs, a Humánia HRS Group Zrt. jogi és kommunikációs igazgatója; Dobos Zoltán, az Mfor és a Privátbankár újságírója és Pécsi Barbara, a Pannon Group Consulting Kft. HR-vezetője. A rendezvényt Artner Annamária, a Milton Friedman Egyetem egyetemi tanára, a HUN-REN Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mf218b79d6b542e9cfe6cc7fb3023c49f
Meeting number: 2366 545 3238
Password: Munkaimport2024

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar