A mesterséges intelligencia és a modern technikák alkalmazása a kereskedelmi szektorban – ezzel a címmel szervez online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Kereskedelmi Szakosztálya 2024. május 30-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A beszélgetés résztvevői: Kassai Endre, a Piackutatók Magyarországi Szövetségének elnöke; Kui János, a Marketing Resolution Kft. ügyvezető igazgatója; Kasza Gyula, az Állatorvostudományi Egyetem Alkalmazott Élelmiszertudományi Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense és Kozák Tamás, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, a Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szakosztályának elnöke. A beszélgetést Soós Gabriella, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem Tanszékének tudományos munkatársa, az MKT Kereskedelmi Szakosztályának titkára, az országos elnökség tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m75a4606f21cfd9362dc3d0ed04f618df
Meeting number: 2366 807 1922
Password: Trade2024

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar