LEGYEN A TAGUNK!

Belépés magánszemélyeknek

Egy patinás, több mint 5 és félezer fős szakmai közösség. Évente 80-100 nagyszerű konferencia. 18 szakosztály és 16 megyei szervezet. Kapcsolat az egykori évfolyamtársakkal, volt kollégákkal. Vásárlási kedvezmények az MKT tagsági kártyájával… Szeretettel várunk a tagjaink sorába minden végzett és leendő közgazdászt és a gazdaság ügyei iránt érdeklődő szakembert!

Aktív dolgozóknak 7.000 Ft, nyugdíjas tagjainknak, a gyesen-gyeden lévő kollégáinknak és nappali tagozatos egyetemi-főiskolai hallgatóknak pedig 3.000 Ft az éves tagdíj. Ennek fejében szakmai rendezvényeinken – néhány kivételről, így a közgazdász-vándorgyűlésektől, a FIKOT-októl és a KÁMFOR-októl eltekintve – ingyenesen vehetnek részt a tagjaink. Emellett igénybe vehetik mindazokat a vásárlási kedvezményeket, árengedményeket, amelyet több mint 1100 üzlet és szolgáltató nyújt, szerte az országban.

Legyen a tagunk! Csatlakozzon most!

Belépés jogi tagoknak

Tagjaink sorába természetes személyeken – közgazdász-hallgatókon, aktív dolgozó vagy már nyugdíjas közgazdászokon, illetve a közgazdaságtan, a pénzügyek iránt érdeklődő szakembereken – túl természetesen jogi személyeket, vállalatokat is örömmel fogadunk. A jogi tagdíjért cserében pedig – lehetőségeinkhez mérten – szolgáltatásokat is kínálunk jogi tagjainknak. Az MKT 2015. évi küldöttközgyűlése értelmében ezek a következők:

 1. Az MKT jogi tagsági díjának minimális összege évi 25.000,- Ft.
 2. A jogi tagok a jogi tagdíjuk összegének arányában megjelenési lehetőséget kapnak az MKT kommunikációs felületein:
  1. évi 25.000 és 99.999,- Ft közötti tagdíj esetén a jogi tag neve megjelenik az MKT honlapján;
  2. évi 100.000 és 199.999,- Ft közötti tagdíj esetén a jogi tag neve megjelenik az MKT honlapján, és aktív linkként mutat a jogi tag honlapjára;
  3. évi 200.000 és 499.999,- Ft közötti tagdíj esetén a jogi tag logója is megjelenik az MKT honlapján, aktív linkként mutatva a jogi tag hon­lapjára;
  4. évi 500.000,- és 999.999 Ft jogi tagdíj esetén a c.) pontban foglaltak mellett a jogi tag logóját feltüntetjük a közgazdász-vándorgyűlés szponzori falán is;
  5. évi 1.000.000,- Ft jogi tagdíj fölött a d) pontban foglaltakon túl a jogi tag számára az MKT 2 fő számára részvételi biztosít vendégként a közgaz­dász-vándorgyűlésen.

Emellett jogi tagjaink – és rajtok keresztül a munkatársaik, kollégáik – természetesen a jövőben is meghívót kapnak rendezvényeinkre, konferenciáinkra, valamint esetenként lehetőséget tudunk biztosítani számukra a megjele­nésre az MKT elektronikus hírlevelében is.