Válság? Válság! Ezzel a címmel szervezett sikeres konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság és a Magyar Pénzügyi Almanachot kiadó TAS-11 Kft. – a Magyar Pénzügyi Almanach XXI. évfolyamának megjelenése alkalmából december 8-án a BGF-en. A mintegy 140 fős hallgatóság előtt elhangzott előadások diái letölthetők a honlapunkon. Az idei Almanachot az MKT tagjai 30 százalékos árengedménnyel vásárolhatják meg.

A konferenciáról – melynek előadói Bod Péter Ákos, Farkas István, Mellár Tamás, Palócz Éva és Vértes András voltak – a sajtó is részletesen beszámolt. Így például beszámoló olvasható a Profitline portálon, a Stop.hu-n, a Tőzsdefórumon vagy éppen a Magyar Nemzet Online-on is. Az előadások diái pdf formátumban lentebb letölthetők.

A konferencia több előadójának – valamint többek között Simor Andrásnak, Oszkó Péternek, Matolcsy Györgynek, Varga Mihálynak, Parragh Lászlónak, László Csabának – az írásait is tartalmazó Magyar Pénzügyi Almanachot a Magyar Közgazdasági Társaság tagjai most 30 százalékos árengedménnyel vásárolhatják meg a TAS Kiadó szerkesztőségében (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 24. II/4/A), illetve megrendelhetik telefonon (+36 1 354 1608), faxon (+36 1 354 0622) vagy e-mailen (tasnet@tas.hu) is.