Milton Friedman-ösztöndíj egyetemistáknak

A Szabad Piac Alapítvány ösztöndíjat hirdet a szabad piac iránt elkötelezett, Magyarországon tanuló egyetemistáknak hat hónapra, 2013. március 1-től. A nyertes pályázónak havonta legalább két publikációt kell majd megjelentetnie a Kapitalizmus Blogon, cserében az ösztöndíj mellett külföldi konferenciára vagy továbbképzésre juthat el. A jelentkezés határideje: február 15. A felhívás letölthető az MKT honlapján és a Kapitalizmus [...]

Milton Friedman-ösztöndíj egyetemistáknak

Konferencia a növekedésről Lengyelországban

Növekedési kilátások Európában? Ezzel a címmel rendezi meg - immár hetedik alkalommal - nemzetközi alkalmazott közgazdaságtani konferenciáját 2013. május 24-25-én a Lengyel Közgazdasági Társaság. A konferenciáról bővebb információ ide kattintva szerezhető. A szervezők magyar előadókat is várnak több témában, számukra a konferencia felhívása pedig letölthető a honlapunkon.

Konferencia a növekedésről Lengyelországban

Svájci ösztöndíjlehetőség

A SCIEX-NMS Csereprogram 8. pályázati felhívására a szlovák, lett, litván és észt kutatók mellett fiatal magyar kutatók pályázhatnak svájci PhD- és posztdoktori ösztöndíjak elnyeréséért. A pályázati felhívás 2013. január 1-én nyílt meg. A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. április 1. A csereprogramról és a pályázatról bővebb információ a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján olvasható.

Svájci ösztöndíjlehetőség
Go to Top