Ismét Borbély Attilát, a Debreceni Egyetem tanárát, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola rector emeritusát választotta elnökévé március 21-i, debreceni tisztújító közgyűlésén a Magyar Közgazdasági Társaság Sportközgazdasági Szakosztálya. A szakosztály társelnöke Bács Zoltán egyetemi tanár, a Debreceni Egyetem kancellárja lett. A szakosztály titkári feladatait a jövőben Gergics Tünde közgazdász, a Költségvetési Tanács szakértője látja el.

A szakmai konferenciával egybekötött, tisztújító rendezvényen Bácsné Bába Éva, a Debreceni Egyetem Sportgazdasági-és Menedzsment Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense Szervezeti munkamegosztás kérdései hazai és nemzetközi labdarúgó kluboknál címmel tartott előadást, majd Müller Anetta, a DE Sportgazdasági és Menedzsment Tanszék egyetemi docense A sport- és egészségturizmus aktuális kérdései címmel ismertette kutatásai eredményeit a hallgatósággal.

A szakmai előadásokat követően tartotta meg tisztújítását a szakosztály, ahol az elnök, a társelnök és a titkár mellett alelnököt és elnökségi tagokat is választottak a 2020-ig tartó, hároméves ciklusra a szakosztályi tagok.

A tisztújítás eredményeként a szakosztály alelnöke Muszbek Mihály, a Testnevelési Egyetem c. egyetemi docense lett. A szakosztály elnökségének tagjai: Fenyves Veronika, a Debreceni Egyetem tanszékvezető egyetemi docense, Becsky András, a Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója, Hámori Tamás közgazdász, tenisz szakedző, Galambos Tamás, a Nemzeti Kereskedőház Kuvaiti Kirendeltségének igazgatója, valamint Dékán Tamás, a Debreceni Sportcentrum gazdasági igazgatója lettek.