Végh Richárdot, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. elnök-vezérigazgatóját választotta elnökévé a Magyar Közgazdasági Társaság Felelős Vállalatirányítás Szakosztálya május 3-i közgyűlésén. A szakosztály titkára Jendrolovics Péter, a BÉT nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató-helyettese lett.

Megújult a szakosztály elnöksége is. Az új elnökség tagjai: Bodzási Balázs, az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára; Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára; Windisch László, az MNB alelnöke; Parragh Bianka, a Monetáris Tanács tagja, az Óbudai Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi adjunktusa; Szivek Norbert, az MNV Zrt. vezérigazgatója; Vízkeleti Sándor, a BAMOSZ elnöke; Zsembery Levente, a HVCA elnöke; Wieland Zsolt, az OTP Bank Nyrt. compliance igazgatója és Sujit Chaudhuri, a Semmelweis Egyetem oktatója.

A tisztújító közgyűlésen a Budapesti Értéktőzsdéről és a BÉT CSR-tevékenységéről tartott előadást Végh Richárd. Az előadás diái ide kattintva letölthetőek (pdf).