Országszerte számos szálloda és panzió nyújt 10, 15 vagy akár 20 százalékos kedvezményt Gyulától Hajdúszoboszlón, Badacsonytördemicen és Sopronon át egészen Bükfürdőig annak, aki felmutatja a Magyar Közgazdasági Társaság ezüst EDC-logós tagsági kártyáját, rajta a 2018 márciusáig szóló, érvényesítő matricával. Ma már 1092 üzletben, illetve szolgáltatónál vehetnek igénybe átlagosan 11,4 százalékos kedvezményt az MKT tagjai.

A hazai szállodák közül kedvezménnyel várja az MKT-tag vendégeket a hajdúszoboszlói Hotel Silver**** superior (10% kedvezmény), a tatai Old Lake Golf Club & Diana Golf Hotel**** (20%), a gyöngyösi Hotel Opál*** superior (15%), a soproni Best Western Pannonia Hotel (10%), ugyancsak Sopronban a Boutique Hotel Civitas (10%), a sárvári Hotel Arborétum (10%), az egri Hotel Aqua Eger*** (10%), a poroszlói Tisza tó Wellness és Konferencia Hotel (10%), a szolnoki Sóház Hotel*** és Apartmanszálloda*** (10%), a pomázi Kara Hotel** (20%), a sormási István Hotel-Étterem-Panzió (10%), a szilvásváradi Lipicai Szálloda, Turistaház és Étterem (10%), valamint a budapesti Fortuna Szálloda- és Étteremhajó (10%) is.

A kedvezményt adó szálláshely-szolgáltatók között olcsóbb árfekvésű panziók is vannak szép számmal. Kedvezményt ad az MKT-kártyára a hajdúszoboszlói Lorena Panzió (20%), a gyulai Székely Panzió (10%), a tatabányai Turul Panzió (10%), a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borház Panzió (10%), a balatonfenyvesi Péter Panzió (5%), a soproni Vadászkürt Panzió (10%), a bükfürdői Bajor Panzió (10%), a berettyóújfalui Katalin Motel & Étterem (15%), valamint a sárospataki Margaréta Panzió (10%) is.

A kedvezményt adó partnerekről – a szálláshelyek mellett például éttermekről is – bővebb információ az MKT honlapjának MKT-kártya menüpontja alatt, valamint a http://edc.hu/kereso oldalon található.

E kedvezményeket természetesen csak azok a tagtársaink vehetik igénybe, akik a 2017. évi tagdíjukat már befizették, és a megkapott, vonalkódos érvényesítő matricát felragasztották a tagsági kártyájukra.