Nemzetközi Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Oktatási Konferenciát szervez a PénzSztár Versenyközpont 2018. április 19-én, csütörtökön 9 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Aulájában (1055 Budapest, Markó utca 29-31.).

A konferencián a Nemzetgazdasági Minisztérium, az EKE OFI, a Diákhitel Központ, a Gazdasági Versenyhivatal, a Kopint-Tárki és a PwC Magyarország vezetői, egyetemi oktatók és a pénzügyi ismeretterjesztés területén tevékenykedő szervezetek szakemberei adnak átfogó képet a gazdaság és a pénzvilág aktuális folyamatairól, trendjeiről, valamint a pénzügyi edukáció helyzetéről, lehetőségeiről. A délutáni program keretében olyan újdonságokat, módszertani megoldásokat ismerhetnek meg az érdeklődők, amelyek nem csupán a pénzügyi műveltség fejlesztése, de a korszerű, 21. századi oktatás megvalósítása szempontjából is nélkülözhetetlenek.

A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető (pdf).

A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni legkésőbb 2018. április 18-án délig, illetve a helyszín befogadóképességének mértékéig lehet az ide kattintva elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével.