Munka és család ─ ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya – a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Szociológia Tanszékével együttműködésben – 2018. május 10-én, csütörtökön 14 órától a MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvényen Spéder Zsolt, a KSH Népességtudományi Kutatóintézet igazgatója Szülővé válás a munkapiac és iskolarendszer változó körülményei között címmel tart áttekintő előadást, majd Nagy Beáta, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára tart előadást Nõk és férfiak munka-magánélet egyensúlya a mobiltechnológia korában címmel. A fórum moderátora Török Emõke, a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi docense lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklõdõk a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2018. május 7-ig elõzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.