Jövőnk a gyermek – Párbeszéd a családokért. Ezzel a címmel szervez konferenciát az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Barankovics István Alapítvány, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely és a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben megalakult, Demográfiai Szakosztálya 2018. június 20-án, szerdán 9 órától Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campusának Gömbaulájában (1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A, Északi tömb).

A tanácskozáson a tervek szerint előadást tart többek között Veresné Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár; Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja; Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke; Benda József, a szakértői műhely vezetője, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnöke; Vass Csaba filozófus, közgazda, szociológus, az MKT Társadalomgazdasági Szakosztályának elnöke vagy éppen Birinyi József, az MKT Kultúragazdasági Szakosztályának elnöke.

A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely munkjáról pedig ide kattintva olvasható bővebb információ.

A tanácskozáson a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.