Államadósság-kezelés – tíz évvel a válság után. Ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát az Államadósság-kezelő Központ és a Világgazdaság üzleti napilap – a Magyar Közgazdasági Társaság Államháztartási Szakosztályával együttműködve – 2018. november 27-én, kedden 9 óra 30 perctől Budapesten, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Budapest, Csörsz u. 18/b).

A rendezvényen köszöntőt mond Barcza György, az ÁKK Zrt. vezérigazgatója, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke. A konferencia előadói: Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológia Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára; Kamilla Marchewka-Bartkowiak, a Poznani Közgazdasági és Üzleti Egyetem Közgazdasági Tanszékének vezetője; Bebes András, az Államadósság Kezelő Központ kockázatkezelője; valamint Kutasi Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnökségi tagja.

A konferencia részletes programja a http://rendezvenyek.vg.hu/adossagkezeles-2018/ linken érhető el.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrácihoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb 2018. november 26-án, hétfőn 10 óráig előzetesen jelezni a http://rendezvenyek.vg.hu/adossagkezeles-2018/ weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével.

Kapcsolódó dokumentum:
A rendezvény meghívója (pdf)