Demográfia és foglalkoztatás – a fizetett és a láthatatlan munka a népesedési kontextusban. Ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Kultúra-gazdasági, valamint Demográfiai Szakosztálya 2018. december 14-én, pénteken 16 órától a FUGA Budapesti Építészeti Központban (Budapest V. kerület, Petőfi Sándor u. 5.).

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Bali János, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet igazgatója; Baranyi Károly, a Nemzeti Pedagógus Műhely elnöke; Benda József szocializációkutató, társadalompedagógus, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnöke; Birinyi József közgazdász, népzenekutató, az MKT Kultúra-gazdasági Szakosztályának elnöke; Kováts Eszter, a Friedrich-Ebert-Stiftung alapítvány kutatásvezetője; Monostori András pénzügyi közgazdász, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnökségi tagja és Nagy Beáta közgazdász, szociológus, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára. A beszélgetés moderátora Szoboszlai Attila közgazdász, szervezetfejlesztő lesz.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a szoboszlai.attila@elte.hu e-mail-címen.