Magyar Közgazdasági Társaság tagjai a napokban bizonyára megtalálták elektronikus postaládájukban a szokásos, év eleji tagdíjbekérő levelünket, benne az MKT-tagság meghosszabbításával és a tagdíjbefizetéssel kapcsolatos, praktikus tudnivalókkal.

Tagdíjaink több éve változatlanok: dolgozóknak mindössze 7.000 Ft, nyugdíjas tagjainknak, a gyesen-gyeden lévő kollégáinknak és nappali tagozatos egyetemi-főiskolai hallgatóknak pedig csupán 3.000 Ft az éves tagdíjA tagdíjbefizetés a legegyszerűbben a honlapunkon keresztül, on-line bankkártyás fizetéssel teljesíthető! A tagdíjat emellett az MKT fővárosi vagy adott megyei szervezetének átutalással, vagy a később postázandó postai csekken is befizethetik tagjaink.

A bankkártyás tagdíjfizetéshez nem kell más, mint hogy a tagjaink a honlap jobb felső sarokban található, kék gombra kattintva jelentkezzenek be rendszerünkbe. A bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót az e-mailen elküldött tagdíjbekérő levelek személyre szabottan tartalmazzák. Köszönettel fogadjuk, ha tagjaink a lehetőségeikhez mérten a tagdíjnál nagyobb összeggel járulnak hozzá szakmai tevékenységünk költségeinek finanszírozásához.

A tagdíjak beérkeztét követően postázzuk a tagsági kártyára ragasztandó, érvényesítő matricát, amely 2020. március 31-ig használható – és országszerte csaknem 1300 üzletben, illetve szolgáltatónál vehető vele igénybe árengedmény. A kedvezményt adó üzletek teljes, naprakész katalógusa régiós bontásban ide kattintva letölthető, az üzletek között pedig ezen az oldalon lehet keresni.

A honlapunkon keresztül, a tagdíjbefizetésnél használt, jelszóval védett felületen ki-ki láthatja és módosíthatja is a nekünk megadott személyes adatait. Kérjük tagjainkat, hogy frissítsék ezeket az információkat – különösen az e-mail-címüket –, hogy biztosan eljuttathassuk számukra a rendezvényeinkre szóló meghívóinkat, hírleveleinket! Adatainak módosítását kérheti on-line adategyeztető lapunkon is, amely a http://www.mkt.hu/tarsasag/adategyezteto-lap/ címen érhető el. A Magyar Közgazdasági Társaság adatkezelési szabályzata és tájékoztatója a honlapunkon, a http://www.mkt.hu/adatkezelesi-szabalyzat-es-tajekoztato/ címen olvasható.

Bízunk benne, hogy társaságunk tagjai és a munkánk iránt érdeklődők idén is számos tartalmas szakmai élménnyel gazdagodhatnak rendezvényeinken – köztük a 2019. szeptember 5. és 7. között Nyíregyházán megrendezendő, 57. Közgazdász-vándorgyűlésen!

(Amennyiben a belépési nevet és jelszót tartalmazó e-mailünk nincs a beérkezett üzenetek mappában, érdemes megnézni a reklám témájú levelek és a spamek között is!)