Hogyan gyorsítható fel a gazdasági növekedés a helyi tőkeakkumulációs képesség erősítésével Magyarországon és a közép- és kelet-európai régióban? Milyen új, a nőket is aktívan bevonó narratíva segítségével növelhető a térség innovációs képessége? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület következő, nemzetközi innovációs workshopja 2019. március 4-én, hétfőn 9 óra 30 perctől Budapesten, a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban (1085 Budapest, Horánszky utca 13.).

A Magyar Közgazdasági Társaság szakmai együttműködésével megvalósuló rendezvény előadói között ott lesz például Petri Tuomi-Nikula, Finnország budapesti nagykövete; Horváth-Gillemot Levente, a European Investment Bank új magyarországi vezetője; Tara-Julia Lammi, az ABB Magyarország, vezérigazgatója, a Nők/Üzlet/Angyalok Tanácsadó Testületének tagja; Apró Anna, közgazdász, portfóliókezelő és angyalbefektető; Réti Virág, a Cabsolutely vezérigazgatója és alapítója; valamint Imre Antónia, az Invendor Innovation Academy alapítója. A workshop házigazdái: Szabó Eszter elnök és Dintsér Andrea a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület részéről.

A rendezvényen a Magyar Közgazdasági Társaság tagjai 10 százalékos részvételidíj-kedvezménnyel vehetnek részt. A kedvezmény igénybe vételéhez szükséges kuponkódot e-mailen küldjük el tagjainknak.

Jelentkezni a http://www.wbusinessangels.com/kapcsolat/ internetes oldalon lehet 2019. február 27-ig.

Kapcsolódó dokumentumok:
A rendezvény meghívója (pdf)