A hazai kkv-szektor üzleti környezetének és versenyképességének javításáról szervez szakmai fórumot az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) – a Magyar Nemzeti Bank 330 versenyképességi pontjának e szektort érintő javaslataihoz kapcsolódóan, egy négy rendezvényből álló műhelybeszélgetés-sorozat részeként – 2019. június 19-én, szerdán 14 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületének (1055 Budapest, Markó utca 29-31.) Lotz termében.

A rendezvény bevezető előadását Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzésekért és elemzésekért felelős igazgatója tartja. A rövid bevezetőt követő panelbeszélgetés résztvevői: Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Czakó Erzsébet tanszékvezető egyetemi tanár, a BCE Versenyképességi Kutatóközpontjának társigazgatója, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke; Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanára, a Versenyképességi Tanács tagja; valamint Inotay Petra, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének kuratóriumi elnöke. A panelbeszélgetés moderátora Weinhardt Attila, a Portfolio.hu elemzője.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, a terem befogadóképességéig tudjuk csak regisztrálni.

Kapcsolódó dokumentumok:
Versenyképességi program 330 pontban