A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) autóbuszos szakmai utat szervez a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárába, valamint a Neumann János Egyetemre 2019. november 29-én, pénteken.

A program 10 órakor szakmai prezentációkkal kezdődik a Neumann János Egyetem Gazdasgtudományi Karának nemrégiben átadott, új campusán. A szakmai rendezvény előadói: Peszeki Gabriella, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. HR Management & Recruiting vezetője (Welcome culture – munkaerő-integrálás és -megtartás); Pethő Máté, a Mercedes-Benz Academy vezetője (Utánpótlásképzés – a duális képzés jelentősége); Varga-Papp Szilvia, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. KECT/HRL HR Managere (A duális képzés vállalati tapasztalatai) és Török Erika, a Neumann János Egyetem oktatási dékánhelyettese (A duális képzés tapasztalatai a Neumann János Egyetemen). A résztvevőket Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja, az MKT Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke köszönti.

A szakmai blokkot egy gyors ebéd követi az egyetem éttermében, 13 órától pedig látogatást tesznek a résztvevők a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárába.

A szakmai útra az autóbusz 8 óra 30 perckor indul Budapestről, a Népligetből, a Planetárium parkolójából, és várhatóan 16 óra körül ugyanoda érkezik vissza.

A szakmai úton a részvétel ingyenes, de a korlátozott létszám miatt szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődő MKT-tagok a részvételi szándékukat a születési dátumuk megadásával együtt szíveskedjenek mielőbb jelezni az office.mkt@t-online.hu címen!

Kérjük, hogy a helyet korlátozott száma miatt csak azok a tagtársaink jelentkezzenek, akik biztosan részt tudnak venni a programon!