Az önkormányzatok gazdaságfejlesztési lehetőségei – ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Magyar Államkincstár, a Magyar Közgazdasági Társaság Fejlődésgazdaságtani Szakosztálya és a Budapesti Corvinus Egyetem Iparpolitikai Kutatóközpontja 2019. december 5-én, csütörtökön 17 óra 30 perctől a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének 3001-es termében.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Rosta Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense; Szebeni Dávid, az Enrawell-csoport stratégiai igazgatója és Zsabka Zsolt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának elnöke. A rendezvényt Mike Károly, a BCE Közgazdaságtudományi Karának dékánja nyitja meg, a résztvevőket pedig Miszlai József, a Magyar Államkincstár elnökhelyettese köszönti.

A rendezvény egyúttal a Köz-Gazdaság 2019/3-as számának hivatalos könyvbemutatója is lesz – a folyóiratnak ez a száma az önkormányzatok informatikai rendszerével foglalkozik.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://forms.gle/8rkKNfUDmndJe2No8 linken található űrlap kitöltésével lehet.