A Magyar Bankszövetség, a Pénziránytű Alapítvány és a Pénzügyminisztérium 2021-ben is megrendezi a Pénz7 rendezvénysorozatot, amely idén ismét a családi költségvetéssel foglalkozik „Tudatos pénzkezelés a családban – Családi költségvetés” címmel.

A pénzügyi és vállalkozói tudatosság hetére – 2021. március 1. és 5. közöttre – önkéntesek segítségét és jelentkezését várják a szervezők: olyan közgazdász kollégákét, akik 3-4., 5-6., 7-8. és 9-11. évfolyamos általános és középiskolás diákok számára tartanának tanórákat a témában. Az órákat segítő pénzügyi és vállalkozói önkéntes szakemberek – ha a járványhelyzet szükségessé teszi – online módon is tudják majd segíteni a Pénz7 tanórák megtartását.

Tavaly már több mint 900 önkéntes közgazdász kolléga – köztük szép számmal a Magyar Közgazdasági Társaság színeiben – vett részt a Pénz7 program tanóráinak támogatásában, és több mint 1200 köznevelési intézmény regisztrált a programra.

A Pénz7-re regisztrálni a www.penz7.hu oldalon egy INTÉZMÉNYI KÓD megadásával lehet. A Magyar Közgazdasági Társaság Pénz7-es intézményi kódja idén is: 75929.

Kapcsolódó dokumentumok:
Felhívás önkénteseknek (pdf)
Részletes tájékoztató (pdf)

Kapcsolódó link:
A Pénz7 honlapja