Mire jó a munkahelyi balesetbiztosítás? – ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Munkaügyi Szakosztálya 2021. május 6-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia előadói: Nagy Imre címzetes egyetemi docens, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Foglalkozás-orvostan Tagozat elnöke (Foglalkozási eredetű egészségkárosodások, megelőzésük és a balesetbiztosítás); Ember Alex habilitált egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékének tanszékvezető-helyettese (Önálló balesetbiztosítási ág szükségessége a gyakorlat tükrében) és Mandrik István, az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkáltatói Oldalának ügyvivője (Munkahelyi balesetbiztosítás a munkaadók oldaláról). Moderátor:
H. Nagy Judit, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Műszaki Továbbképző Központjának igazgatója, az Országos Munkavédelmi Bizottság szakértője.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m3dbc8c8f37e53b4c04abdb7f0dfad4b2
Meeting number: 181 082 6800
Password: Munkavedelem2021

A konferenciát élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.