Újabb három évre Pongrácz Ferencet, a Tungsram Csoport innovációért felelős ügyvezető igazgatóját, az MKT elnökségi tagját választotta elnökévé keddi online tisztújító ülésén a Magyar Közgazdasági Társaság Informatikai Szakosztálya.

A pandémia miatt online módon megtartott szakosztályi ülés kezdetén Üzleti modellek változásban: lehetőségek a globális bizonytalanság és átrendeződés idején címmel Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja tartott előadást. Az előadás visszanézhető az MKT YouTube-csatornáján.

Csath Magdolna előadása meghallgatható az MKT podcast-csatornáján:

Az online módon megtartott tisztújítás során a szavazásra jogosult szakosztályi tagok ellenszavazat és tartózkodás nélkül újabb ciklusra a szakosztály elnökévé választották Pongrácz Ferencet, a Tungsram Csoport innovációért felelős ügyvezető igazgatóját, az MKT elnökségi tagját, valamint újabb ciklusra a szakosztály titkárává választották Szűcs Lászlót, a Nord Paper-cégcsoport operatív igazgatóját. Velük együtt „újrázhat” Juhász Katalin, a Magyar Nemzeti Bank elemzője, aki továbbra is az MKT Informatikai Szakosztályának rendezvényekért felelős vezetője maradt.

A szavazó tagok egyhangúlag támogatták, hogy az MKT Informatikai Szakosztályának elnökségi tagjai a következő szakemberek legyenek: Bertalan Zsolt, az MVM Zrt. csoportszintű technológiai innovációs igazgatója; Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja; Fehér Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem executive degree programokért és szakirányú továbbképzésekért felelős dékánja; Kovács Vilmos Levente, a Simplexion Kft. ügyvezető igazgatója és Kuthy Antal, az E-Group ICT Software Zrt. alapítója.

A szakosztály régi-új elnöksége tagjainak a megválasztásukhoz ezúton gratulálunk, munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó dokumentumok:
Csath Magdolna prezentációja (pdf)