A gyógyszeripari értéklánc sajátosságai Magyarországon – ezzel a címmel jelenik meg Antalóczy Katalin, Gáspár Tamás és Sass Magdolna tanulmánya a Közgazdasági Szemle 2021. júniusi számában. A tanulmány kapcsán a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Közgazdasági Szemle online szakmai rendezvényt szervez 2021. június 29-én, kedden 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén a szerzők – Antalóczy Katalin, a Budapesti Gazdasági Egyetem Nemzetközi Gazdaságtan Tanszékének tanszékvezető főiskolai tanára, Gáspár Tamás, a tanszék tudományos főmunkatársa és Sass Magdolna, a KRTK Világgazdasági Intézetének igazgatója – ismertetik a tanulmány főbb eredményeit, megállapításait, majd Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. gyárigazgatója, az MKT Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének elnöke és Gulácsi Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese osztják meg gondolataikat a témában a hallgatósággal. A beszélgetés moderátora Czakó Erzsébet, a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének egyetemi tanára, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja, korábbi elnöke. A résztvevőket Halm Tamás, a Közgazdasági Szemle főszerkesztője, az MKT elnökségi tagja köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges adatok:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m63fd99975ea778d193e8fcda9917dba1
Meeting number: 163 151 2462
Password: Pharma2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.


Kapcsolódó link:

A rendezvény témájául szolgáló tanulmány letölthető pdf formában a Közgazdasági Szemle honlapján