A belföldi távolsági közlekedés előtt álló kihívásokról, trendekről és e szolgáltatások jövőjéről, a szolgáltatók stratégiai terveiről szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság 2021. november 16-án, kedden 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A beszélgetés során szó esik majd a koronavírus-járványnak a szektorra gyakorolt hatásairól, a folyamatban lévő fejlesztésekről, tervezett beruházásokról, a klímaváltozás és a klímasemlegesség kérdéséről, és arról, hogy e klímacélok teljesítését hogyan tudja segíteni a közösségi közlekedés térnyerése.

A beszélgetés résztvevői: Bói Loránd, a Volánbusz Zrt. általános-vezérigazgató-helyettese; Kormányos László, a MÁV-START Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese; valamint Prácser Attila, az Oszkar.com telekocsi Kft. társalapítója. A beszélgetés moderátora Kunyik Csaba, az MKT Logisztikai Szakosztályának titkára.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m78d172f5ee46bd09064bc78d4d83690b
Meeting number: 2366 666 8391
Password: Transport2021

A beszélgetést élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.