A magyar részvétellel megvalósuló transznacionális programok eddigi tapasztalatai és ezek jövője a 2021–2027-es európai uniós költségvetési ciklusban – ezzel a címmel szervezett online szakmai rendezvényt angol nyelven a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztálya 2021. december 14-én, kedden. A rendezvény visszanézhető, visszahallgatható, a prezentációk pedig letölthetők a honlapunkon.

A rendezvény résztvevői megismerhették a Duna és a Central Europe Programokat, az eddig tapasztalatokat, tanulságokat és természetesen azt, hogy az irányító hatóságok vezetői szerint milyen lesz egy nyertes projekt a 2021-2027 programozási ciklusban.

A rendezvény előadói: Christiane Breznik MPA, az INTERREG Central Europe Program (2021–2027) Irányító Hatóságának vezetője; Csalagovits Imre, az INTERREG Duna Transznacionális Program (2021–2027) Irányító Hatóságának vezetője és Hegyesi Béla, az INTERREG EUROPE és INTERREG Central Europe Programok (2021–2027) nemzeti kapcsolattartója voltak.

A rendezvényt Szijjártó Orsolya európai uniós pályázati szakértő, Magyarország korábbi hollandiai nagykövete, az MKT Európai Uniós Szakosztályának elnökségi tagja moderálta.

Kapcsolódó dokumentumok:
Hegyesi Béla nyitóelőadása (pdf)
Christiane Breznik prezentációja (pdf)
Csalagovits Imre előadása (pdf)
Hegyesi Béla második prezentációja (pdf)