Firm competitiveness: A general model and a manufacturing application – ezzel a címmel jelent meg a közelmúltban angol nyelvű tanulmánya az International Journal of Production Economics folyóiratban a Chikán Attila–Czakó Erzsébet–Kiss-Dobronyi Bence–Losonci Dávid szerzőcsapatnak. A tanulmány apropóján szerveznek szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti, Ipari és Vállalkozási, valamint Versenyképességi Szakosztályai 2022. január 10-én, hétfőn 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Chikán Attila akadémikus, a BCE Versenyképesség Kutatóközpontjának igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke; Kiss-Dobronyi Bence, a Cambridge Econometrics senior közgazdásza, Losonci Dávid egyetemi docens, a BCE Vállalatgazdaságtan Intézetének igazgatója és Baksay Gergely, az MNB közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke. Felkért hozzászóló: Vakhal Péter, a Kopint-Tárki Zrt. kutatója. A beszélgetés moderátora Czakó Erzsébet, a BCE Vállalatgazdaságtan Intézetének egyetemi tanára, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja, korábbi elnöke.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m2f3f486c2a9cc3f9118ebd7c5b553d7a
Meeting number: 2374 124 5296
Password: Competi2022

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Kapcsolódó dokumentumok:
A Firm competitiveness: A general model and a manufacturing application című tanulmány a Sciencedirect oldalán